Bestil kassen

Bestil din Hjarnøkasse til levering tirsdag eller fredag. Vi leverer i 7130, 7140, 7150, 8700, 8781, 8783 begge dage. Vi har en række kålambassadører i og udenfor disse postnumre, som du også kan få leveret hos og dermed spare fragten. Der kan komme ændringer i kålambassadørerer i løbet af sæsonen, så følg med på vores facebook, så kan de se om der kommer en kålambassadør nær dig. Kålambassadør vælges til sidst ved bestilling, og du kan altid gå tilbage og ændre det inden du afsender din bestilling.
Husk bekræftelse kommer først om aftenen to dage inden levering. 

Du kan også bestille ved at sende en sms til 31 17 02 20 husk at angive leveringsadresse og mailadresse og hvilken kasse du ønsker leveret.

Du modtager en bekræftelse på mail. Bekræftelsen sendes først når bestillingen lukker. Dvs. hvis du har bestilt en kasse til levering tirsdag, kan du forvente at få en bekræftelse søndag aften (senest kl. 12 mandag, hvis du mener du har bestilt og ikke har modtaget bekræftelse kl. 12 dagen i forvejen, så kontakt os hurtigst muligt). 

Tjek ALTID, at vi leverer i dit postnummer, på den dag du ønsker din kasse leveret.

Det fremgår af facebooksiden og bestillingsmodulet hvilke postnummre vi leverer i. Ændringer kan forekomme og der kan være dage, hvor vi udvider leveringsområdet.
Vær opmærksom på der kan være to bestillingsmoduler åbent på samme tid, så sørg ALTID for at tjekke at du har valgt den rigtige ugedag og dato. 

Betaling på mobile pay på 876194, efter kassen er modtaget.

Betalingsoplysninger fremgår også af seddel i kassen.

OBS.: Vi leverer kun grøntsager i sæson, da vi selv dyrker alle varer i kasserne. Vi skriver det selvfølgelige herinde og på de sociale medier, når sæsonen starter. Vi krydser fingre for det bliver midt eller slut juni.